Ανακαλύψτε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε στον χώρο άθλησης του Game Park

Παρκο Οδυσσεα Ελυτη, Παπαγου

Τουρνουά Ομάδων

Διοργανώνουμε και στηρίζουμε Τουρνουά Ομάδων που έχουν επιλέξει το Game Park για την υλοποίηση του, ενώ παράλληλα, παρακολουθούμε και διευθετούμε για λογαριασμό των ομάδων τις όποιες ανάγκες δημιουργούνται για την ολοκλήρωση του Τουρνουά, είτε με απ’ ευθείας συμμετοχή, είτε με διαιτησία, είτε ακόμα και με την στήριξη του επάθλου!

Παιδικά Party

Αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε το Παιδικό Party για λογαριασμό σας, εδώ στο Game Park, ένα χώρο άθλησης μέσα στην φύση, μακριά από το κέντρο, αλλά και δίπλα παράλληλα, ώστε όλοι οι μικροί μας φίλοι, αλλά και οι καλεσμένοι σας, να μείνουν ευχαριστημένοι και να θυμούνται αυτό το Παιδικό Party στο Game Park για πολύ καιρό!

Γήπεδο 5Χ5

Εδώ στο Game Park, διαθέτουμε ένα πλήρως ανακαινισμένο τάπητα τελευταίας γενιάς, ιδανικό για το “ματσάκι” της παρέας, αλλά και την αθλητική συνάντηση φίλων, γειτόνων και συναδέλφων, ακόμα και σε πλήρως τυπική αθλητική συνάντηση παλαιμάχων που θέλουν να περάσουν καλά, να θυμηθούν, αλλά να το ευχαριστηθούν και να το ξανακάνουν σύντομα!

Είπαν για Εμάς

Ολοκαίνουργιο γήπεδο με πολύ καλό φωτισμό είναι φανταστικό !!!Οργανωμενα τουρνουά με άριστη εξυπηρέτηση
Σταμάτης Ν.
Παίκτης
Ο χώρος είναι υπέροχος μέσα στο δάσος σε ένα ανανεωμένο εντελώς γήπεδο! Πολυ καλό και ζεστό περιβάλλον και πολύ φιλικό το προσωπικό
Κατερίνα Μ.
Μητέρα
Πανέμορφος χώρος ανανεωμένος και πολύ προσεγμένος μέσα στο δάσος Εξαιρετική οργάνωση και πολύ όμορφος στολισμός !!!!
Ελλη Δ.
Μητέρα

Σας περιμενουμε

Ελάτε να ζήσετε κι εσείς από κοντά την εμπειρία, αλλά και την φιλοξενία του Game Park.

Είμαστε εδώ

Πάρκο Οδυσσέα Ελύτη,
15669 Παπάγου
+30 694 470 5100

Προσφέρουμε

Το Game Park σας προσφέρει ένα πολυχώρο άθλησης, σε ένα φυσικό περιβάλλον μέσα στο δάσος.

Κοινωνικά